Arkiver Blogindlæg 2023

Samtlige blogindlæg 2023

I nedenstående Blogindlæg arkiv fra 2023, er der links til diverse fuglearter, pattedyr – samt til data omkring disse kategorier. Siden bliver automatisk opdateret efterhånden, som der bliver tilføjet flere arter til arkivet.

Tur med Hurtigruten

Lad det være sagt med det samme; det er absolut IKKE nogen reklame for det norske rederi, Hurtigruten. Det er blot min mening om turen op ad Norges smukke naturkyst. Var på den klassiske tur med Hurtigruten i september-oktober, 2018. Man kan også kalde den for, Den ultimative sejlads. Det drejer sig om turen fra Bergen – Kirkenes – Bergen, en tur på 2500 nautisk mil i al slags vejr. Undervejs anløber Hurtigruten 34 havne, man passerer Polarcirklen to gange (på Den ultimative sejlads), sejler forbi Nordkap, ser fantastiske Lofoten i dagstimerne med meget mere. Billederne, der vises vedrørende indslag med Hurtigruten, er taget om bord i forbindelse med min tur med M/S Nordlys.

Hurtigruten; Sydgående

Oplev Norges kystnatur

Undervejs med Hurtigruten møder man andre skibe fra rederiet, f.eks. som her, M/S Finnmarken, på vej ud af Hammerfest havn. Vi er på vej mod Tromsø, vi skal til midnatskoncert i Ishavskatedralen…