OlandPortfolio

Dagens foto 1. April 2023

Af naturlige årsager, kan jeg ikke vise alle billeder fra mine ture. På en typisk dag ved f.eks. Hornbæk Enge, kan der nemt suse flere hundrede billeder ind på kortet. En del af dem finder dog ret hurtigt vej til skraldespanden, efter de er blevet gennemgået på computeren. Af dem, der findes egnet til brug, dem viser jeg nogle af på denne side. Lad det være sagt med det samme: Jeg er fascineret af fugle, der fanger fisk! Det er betagende, at iagttage disse fugle, når de fisker. Kan stå i timevis og følge f.eks. fiskehejren, når den med sit dolkeformet næb hugger til. Og der er næsten bid hver gang.

I dag havde jeg den fornødne tid til, at lufte – både mig selv – og mit kameraudstyr. Tog derfor til Fladbro skov i håbet om, at få nogle billeder af den sky Skovskade på kortet. Og det skete 🙂 Lige da jeg ankom til skoven hørte jeg grønspætten. Den sad i et træ, ganske tæt på mig, men jeg kunne desværre ikke spotte den. Ud over foto med skovskaden, kom også Dompapparret og Topmejsen på kortet.

Ankom til lysningen i skoven lidt efter solopgang, da min plan var at besøge Hornbæk Engsø, men der var en hel del tåge ned over søerne. Valgte derfor, at smutte i skoven. Der er jo ikke langt fra Hornbæk Engsø til Fladbro Skov.

Vejr, Kamera & Observationer

Vejr: Efterhånden som tågen lettede, blev det en dejlig solskinsdag med en svag vestlig vind. Vinden tiltog op ad…

Kamera: Nikon D500 kamera med en Nikkor AF-S Nikkor 200-500mm f/5.6E ED VR linse. ISO 500, 500mm f/8, 1/800 sek.

Observationer: Efter en lille stund tid sammen med andre fritidsfotografer, besluttede jeg mig for at tage hjem. På vejen…

Vil du tilgå Dagens foto-galleri, klik da på nedenstående billede-link: